Kurtodrome’s gids tot een beter leven:
LAAT DE STERREN U LEIDEN

Leer beter leven dankzij het Kurtodrome. Laat de Kurtodromettes u door de moeilijke fasen van het leven leiden. Wij beantwoorden de vragen waar u al jaren mee worstelt. Wij denken aan vragen waar u jaren mee zoudt worstelen als u eraan zou denken. Wij tonen u de weg, de waarheid en leren u leven.
We hebben maar één tip voor u: volg de sterren!

Aflevering 11: Geen geld, geen carnaval?
Ze werkt nog maar drie maanden voor deze site, maar toch kreeg Nicoletta Elmi al meteen een verzoek van een lezer. Wij speelden het vlotjes door...

Dag Nicoletta,

wij hebben niet zo veel geld bij ons thuis en daardoor konden wij dit jaar zelfs geen carnavalsmasker betalen. Dat vind ik heel erg, want ik hou heel erg van carnaval. Het ziet er naar uit dat wij ook volgend jaar nog zwaar in de schulden zitten, dus dat wordt weer geen carnaval. Weet jij waar ik een benefiet of zo kan organiseren?

Groeten,
(naam en adres bekend bij de redactie)

Een benefiet organiseren doe je best zelf. Wat je ook kan doen (we zijn immers nog zo'n goede tien maanden verwijderd van carnaval), is je haar laten groeien. Kam dan al je haren naar voren en je bent klaar om te gaan als Wookie.

Aangezien de nieuwe Star Wars-film tegen die tijd in de videotheken moet komen, heb je meteen nog een populair kostuum ook. Daarenboven spaar je nog een aantal kappersbeurten uit, ook!


Voor al uw problemen, binnenhuis of buitenshuis, één adres: webmaster@kurtodrome.zzn.com. U zal het merken: de Kurtodromettes geven u het beste advies.