Wat is het Kurtodrome?
Het Kurtodrome ontleent zijn naam aan het BBC-programma Moviedrome, waar cultfilms werden voorgesteld. Het proto-idee voor de site was een database van mijn favoriete films opstellen, maar dat idee was nog maar net bedacht, of de plannen werden al omgegooid.
Nu is de site een allegaartje. Een eigenzinnige combinatie van satire en serieux, van film en muziek, van literatuur en links.

De site is tweetalig. Vermoedelijk hebt u al gemerkt dat u nu in het Nederlandse gedeelte zit, maar er is ook nog een Engels stuk, de English Section genaamd. Her en der verspreid staan filmbesprekingen (oude en nieuwe), een lijst met alle films van Moviedrome, een database rond The X-Files, boekbesprekingen en een pagina Dumb Britain met de domste/grappigste antwoorden uit Engelse quizprogramma's, een clip van de week en nog veel meer (kijk de index maar na).
En dan zijn er ook nog pagina's als Cut'n'Paste (de cartoons die we vinden op het Net of toegestuurd krijgen) en Links & Archive (omdat we een goed beeld hebben van onze bezoekers, leggen we niet uit wat u daar kan vinden).


Wanneer verandert wat?
De meeste pagina's worden veranderd wanneer er iets gebeurt, maar een aantal pagina's worden op vaste dagen gepdatet:
- De openingspagina's (in beide talen) worden in het begin van de week ververst (maandag of dinsdag).
- Elke week is er een Clip van de week en oudere clips vindt u terug in het archief.

Het Kurtodrome mag dan wel graag doen alsof het een uitgebreide site is, maar in feite is het slechts het n-mansproject van Kurt Aerden. Die tot nader order te bereiken valt per mail (kurtodrome@go.com of kurtaerden@yahoo.com). Stalkers mogen de Cellebroedersstraat 20 in (2000) Antwerpen nog steeds in oog houden, maar wij zijn verhuisd.