MSN België: wie chat er?

De wereld is aan de chatters.
Sorry, de wereld is aan de chatters aan het voorbijgaan. MSN België mag dan wel een grote commune zijn, wat voor vlees zit er in de kuip? Het Kurtodrome, voor geen kleintje vervaard, zette zich schrap en doorwoelde de diepe en troebele wateren van MSN.
Heel MSN is te groot om te doorploegen. Na een viertal pagina’s ben je al depressief en dan heb je nog héél wat chatters voor de boeg. Daarom concentreerden we ons op de vrouwen tussen 20 en 29 en dan nog alleen maar die een foto aan hun profiel toevoegden. We werden met een baxter afgevoerd net na de letter L. De L van Lees en Huiver.

Een korte analyse leert ons dat 90% van de MSN’ers een vaste relatie heeft en dat 70% van hen biseksueel is. Eén percent moet zich dringend scheren of leren het juiste vakje aan te kruisen bij man/vrouw.
Wie geen vaste relatie heeft en het woord seks niet laat vallen (al dan niet juist geschreven) is een rariteit. We hebben ondertussen overigens genoeg blote borsten en geslachtsdelen gezien voor de rest van het jaar.
Maar vonden we nog iets anders dan lillend vlees? Ja, maar wil u dat echt weten? Echt? Okee, u was gewaarschuwd.

Zoals iedereen wel weet ondertussen, is het internet nagenoeg foutloos. Getuige daarvan ook MSN: "ben grapig maar soms ook koppig maar ja niet iedereen is perfect he.Ik ben een levensgenieteren hou ontzettend veel van men kids en partner." Tja, houdt niet iedere levensgenieteren van zen kids? Of gaat niet graag naar volgende stad? "mijn favoriete plaats is Aalst en Gent". Remember, u hoorde over de annexatie het eerst op MSN.
Hoe is overigens uw kennis van het Frans? "aussi je suis néerlandophone(mais tri-lingues) donc regarder pas les fautes". Wij vermoeden hier het werk van de vertaalcomputers van Lernout en Hauspie.
Een ellips is een zinsconstructie waaruit enkele delen zijn weggevallen. Onzin is een zinsconstructie die helemaal nergens meer op slaat: "ik doe aan voetbal en judo. ik ben een steward bij Lokeren.wat ook vrouwen doen bij de voetbal."
"you wanna know about me???? Check me out!!!!!! Enne...géén fluister als het ongevraagt is,ok?" Vlaanderen bezondigt zich blijkbaar bijzonder graag aan het fluisteren, in die mate dat we beginnen te denken dat het iets seksueels is. Misschien eens vragen aan Goedele Liekens.
Die hebben we toch nodig, want we hebben de hele kamasutra doorzocht en dit standje stond er niet in: "seks zolang je kan, dus stuur me gerust een e-mailtje."

In de reeks “hoe omschrijf ik mezelf?” kan deze anders ook wel tellen: “Ik weet ni wa ik zou moeten zetten! en als ge't echt wil weten vraag je da beter aan iemand die mij kent, die kunnen dat veel beter vertellen! Nu weet ge al 1 ding van mij: ik heb gene dikke nek!” Nieuwe omschrijving van ‘dikkenek’: iemand die zichzelf niet kan omschrijven.
Een persoonlijke boodschap is iets van uzelf dat u aan de wereld wil meedelen. Niet iets dat alleen u begrijpt. “meisjesschoolkoor uit oudenaarde geleid door dirigent Meneer Jourquin vorig jaar 20-jarig bestaan spectaculair jubileumconcert. elk jaar op koorkamp en op koorreis. wij ontvangen ook koren uit andere landen en doen dit met heel veel enthousiasme” Quoi? Fijn dat u ook uw beroep meedeelt: “singing mooi liedjes”. In dat geval is het te hopen dat iemand anders ze schrijft.
En u mag dan wel roepen “ik ben een jonge gepassionneerde studente, misschien wel blond maar niet dom”, als u er vervolgens in slaagt de naam van uw favoriete band (Mama’s Jasje) verkeerd te schrijven, hebben wij toch onze twijfels.

Dit meisje (20) omschrijft zichzelf dan weer als volgt: "I'm happyhappy joyjoy girlygirly. Try to make the best of your life, let nothing stop you from reaching your goals..." Allemaal fijn en wel en we geloven het meteen, maar wat is haar favoriete boek? Les Misérables. Happyhappy joyjoy!
“Favoriete boek: geen tijd om te lezen” Wij geloven alles, maar waarom staat u dan op de foto met een boek in uw handen?
En wist u dat u prachtig kon citeren? “Life is like a box of choclat. You never know what you're gonna get.”

Bij het omschrijven van u zou het leuk zijn als u zelf wist hoe u eruit zag. Het gewicht weet deze vrouw blijkbaar precies, maar hoe waren haar haren ook weer? "heb kort rood geen ros met zwarte meche?" Mocht u een idee hebben, schrijf de redactie.
En vertel ons ook meteen hoeveel van elk bij de volgende vrouw… "En ik kan heel goed opschieten met kinderen en honden (we hebben er drie)". Mevrouw houdt overigens ook van "niet specifieke" artiesten. Da’s wel erg vaag.
Het tegenovergestelde kan ook, natuurlijk. Wat hebt u aan een definitie als u ze niet nog eens kan uitleggen? "ik ben les en zoek geen mannen". Oh, dàt bedoelt men met lesbiennes!